Dret Immobiliari

40 anys de experiència del nostre despatx d’advocats, li evitarà posteriors problemes en les seves transaccions, contractes immobiliaris i arrendaments urbans.

Dret de Família

Posem al seu servei una amplia experiència en separacions, divorcis, procediments de guarda i custòdia i molts altres en els que es resolen diferents conflictes familiars.

Dret Administratiu

Defensa del ciutadà front a la nostra Administració davant de qualsevol problema que es pugui produir derivat de les relacions que permanentment tenim amb ella.

Dret Bancari

Estudiem si la seva hipoteca està afectada, el que el banc ha de retornar junt amb la reclamació del que s’ha pagat de més, clàusules de la seva hipoteca que puguin ser abusives.

Recuperació de Impagats

El nostre equip legal és especialista en la recuperació de deutes i reclamació d’impagats tant en la via amistosa com judicial. L’ajudem en aquest propòsit.

Responsabilitat Civil

Nostra activitat engloba l’assessorament i tramitació judicial així com la negociació extrajudicial d’indemnitzacions per danys i perjudicis soferts per accidents de tràfic.

Dret de Successions

Analitzem i proposem la solució més ajustada als seus interessos i necessitats. També podem assessorar sobre donacions en vida, les seves conseqüències i/o els seus beneficis.

Dret Laboral

Advocats experts amb una amplia experiència en aquestes matèries, ens permet oferir el millor assessorament legal i professional, efectiva i amb garantia per a vostè.

Dret noves tecnologies

El comerç electrònic o E-commerce és ja una realitat i tot allò requereix un anàlisis detallat de cada cas i contractes a mesura, que l’oferim des del nostre despatx.

NOTÍCIES DE ACTUALITAT

Contacta con nosotros

×
Formulari de contacte

×